Фейсбук избухна: кич и дива чалга Много обсъждана по социалните мрежи

...
Фейсбук избухна: кич и дива чалга Много обсъждана по социалните мрежи
Коментари Харесай

Срамотна липса на въображение в новогодишните тв програми

Facebook избухна: кич и дива чалга

Много обсъждана по обществените мрежи стана новогодишната стратегия на трите национални малките екрани. Те бяха натиснали до ламарините спирачката на въображението и посочваха безусловно едно и също, стъпвайки на някакви недоказани хипотези, че феновете - тъпи, безмозъчни и остарели хора, това харесват.

Първата догадка е, че българите доста харесват сръбско. Може би е било по този начин през 1983 година, и то в някои елементи на страната. Но през 2023 година две от националните малките екрани да пускат осъществявания на Фахрета Яхич а.к.а. Лепа Брена е нелепост. Ако попитате хората по улиците през днешния ден “Коя е Лепа Брена? ”, половината от интервюираните въобще няма да са я чували. Тя бе огромна звезда, само че през 1983 година

Втората догадка, е че българите не могат да се забавляват по различен метод, в случай че някой не им пее нещо, по опция чалга. И като се напият, наложително тропат право хоро.

Ако на Българска национална телевизия някак си отиваше да бъде носталгично мухлясала и да споделя остарели смехории от времето на “Клуб НЛО ”, нищо не оправдава другите две национални малките екрани, които не направиха и дребен напор да предложат нещо свежо и друго.

Третата догадка е, че съответният канал е единствен и живее в изискванията на монопол и каквото покаже на феновете си, това ще гледат. Което въобще не е по този начин. Ако един фен желае да гледа музикални осъществявания, без значение какви - чалга, сръбско, метъл, класическа музика, той има премного други източници, с цел да задоволи тези си щения.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР